Wednesday, July 24, 2013

Duit 8Share dh dapat


Alhamdulillah.. Setelah 3 minggu kumpul duit 8Share akhirnya berjaya juga cashout.. hehe.. kali nie aku cashout sebanyak RM100.. ambil masa lama juga tue untuk cashout sebenarnya.. haha.. tempoh nak kumpul RM100 ambil masa 3 minggu.. itu pun buat sambilan aje.. takde la tumpu sangat... then kalau nak tunggu cashout plak seminggu..

di ikutkan masa untuk cashout duit di proses pada minggu pertama dan ketiga.. so kena tunggu la kan.. hehehe.. alhamdulillah duit di transfer dengan selamatnya... heee~

complete transfer


rm9 je tinggal

Jadi kembali kepada asal.. hahaha.. tinggal RM9 je dalam akaun 8Share nie.. so kena bekeje kumpul balik duit.. ehehhee..

Rakan2 yang baru menceburi jangan jeles.. teruskan share iklan korang... semoga korang pon dapat macam aku gak..


Adios~

5 comments:

  1. Replies
    1. hehehe.. nie iklan 8share.. kita share iklan nie suruh orang tekan.. nanti kita dpt duit..

      Delete
  2. balas kunjungan dan follow sini :)
    dlm 3 minggu dpt 100. mcm mana buat tu??

    http://secretloveofain.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruskan promote link.. hehehe.. insyaAllah boleh dpt dengan sedikit usaha..

      Delete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails