Monday, July 15, 2013

Mari cari duit dengan 8Share

Hai hai hoiiii : )

Selalu mesti korang pernah nampak orang post link pelik pelik ? dekat facebook.. dekat twitter.. dekat website pon ada gak yang jenis klik sekali keluar banyak banyak link tab serentak..

cari duit dengan 8Share


Jangan risau jangan takut.. kerana ini bukan link spam atau link virus atau sebagainya.. haha.. mungkin ada yang telah fobia akibat kena TROLL dengan member sendiri seperti keluar link yang ada gambar hantu *yang nie aku selalu buat lalalala* dan link SPAM..

Jadi apa kaitan dengan 8Share sekarang nie ? haha.. 8Share adalah salah sebuah syarikat kot  daripada Says.my... Asalnya dia berada di http://says.com/my tapi sekarang dah beralih kepada  http://8share.com/my.. Pada asalnya aku ingat benda nie sekadar untuk menipu je.. sebab sebelum nie aku ada pengalaman dengan Advertlets.. Bila dah cukup ringgit malaysia untuk sekian sekian nak cashout tak boleh.. problem itu ini..

tapi ternyata dengan Says.my atau nama baru dia 8Share aku tetap dapat habuan... haha.. walaupun ini adalah keje part time aku.. tapi aku dah cash out dalam rm 100 ringgit gak la.. tak percaya ? meyh aku kasi bukti sikit.. heee~

cash out lagi rm 100 tengah pending minggu pertama dan ketiga baru diorg proses


sekarang aku sedang menunggu payment rm 100 lagi.. total semua kalau dapat lagi rm 100 nie dah jadi rm 200.. aku join 8Share nie dah lama.. tapi kekadang tue kekangan masa nak buat benda alah nie.. senang mmg senang.. tapi komitmen kena kasi sikit la.. hehe.. keje apa yang tak memerlukan komitmen kan ?

seperti biasa pekara2 macam nie ada je orang main tipuuu.. kalau korang cuba cuba main tipuuu nanti kantoi jangan marah dengan 8Share sebab itu adalah salah satu daripada rule diorg... sebab ada gak member2 aku yang kantoi contoh share dekat dlm group tertutup.. guna ip lain lain.. dan macam2 lagi.. bahaya sikit.. klu kantoi rugi je duit korg.. haha..

kalau duit dh cashout nnti tinggal rm 2 je.. sob sob sob


Apa2 pon sapa yang rasa nak menceburi bidang 8Share nie boleh register di sini http://bit.ly/12r9OlQ kalau nak dapatkan guide daripada aku macam tentang 8Share nie pon boleh sila la add/follow di FB dan Twitter.. oke gudluck : )



5 comments:

  1. Aku selalu dapat emel dari hello@says.my bende ni juga ke?

    ReplyDelete
  2. Fiftynine : says.my skrg dh berpindah kepada 8share lebih kepada utk cari duit online.. ko cuba la.. hehe.. dpt jana sikit duit..

    ReplyDelete
  3. aku pun dah lama berkecimpung dalam dunia says nih. hehehe... mmg slalu dpt payment.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. diorg tak tipu.. kira oke la.. selalunya kita yang main cara tipu nak dpt duit dengan cepat.. kekekeke

      Delete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails