Sunday, June 23, 2013

Segmen : Jadikan FolloWer OverNumbered



Segmen : Jadikan Follower OverNumbered di taip laju laju oleh Siti Zulaikha Mohd Zuki Penulis blog di http://icysnowhite.blogspot.com/


Disebabkan cuti sem aku ada lagi dua bulan lebih dan aku juga boring boring duduk kat rumah.. haha so aku terjumpa la blog Cik Zulaikha nie.. Dia ada buat Segmen : Jadikan Follower OverNumbered..


Cara nak join segmen nie mudah je.. Pertama pastikan korang follow blog http://icysnowhite.blogspot.com/ dan http://hitamsalju.blogspot.com/


Cara kedua ialah tampal balik banner yang di buat khas oleh Cik Zulaikha nie.. *cantik tau*




Cara ketiga tinggalkan link korang dekat post Cik Zulaikha di http://icysnowhite.blogspot.com/2013/06/segmen-jadikan-follower-overnumbered.html



3 step yang mudah actually.. haha.. tak susah sangat pon bagi aku... selalunya orang yang buat segmen nie mesti ada kasi ganjaran kan ? tak sah kalau ganjaran takde.. antara ganjaran yang di tawarkan ialah jeng jeng jeng


Tiga blog bertuah akan menerima hadiah.
Satu : Shawl.
Dua : Header blog.
Tiga : Custom Cursor.


ganjaran nie hanya untuk tiga blog bertuah aje.. hahaha.. jadi mari la join.. aku pun bukan selalu pon join segmen macam nie.. kalau terasa rajin dan terasa ada tarikan je baru ak nak join...

So jgn lambat lambat join cepat cepat sebelum due date : 18 Julai 2013





p/s : aku target nak shawl.. walaupun aku seorang lelaki.. auwwww

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails