Saturday, June 22, 2013

Myx round 8


Alhamdulillah...


setelah 6 bulan bermain travian di http://tx3.travian.com.my hari ini adalah penamat kepada semua persoalan.. Siapakah pemenang WW ? Jeng jeng jeng..

hahaha..

Pemenang WW untuk server MYX8 kali ini ialah Bulma daripada ally DBT + NN = N~D...

Utusan Pemenang WW daripada Multihunter



bagi sapa sapa yang nak tengok id Bulma boleh la login...
id : Bulma
pass : 3b3nh43z3r
link : http://tx3.travian.com.my


WW nie hasil bersama diantara DBT + NN + EggClub + See Egg + NWF akhirnya menang juga ko ye Bulma.. Sudah lama Bulma nie pegang WW.. sejak daripada myx round 2 lagi rasanya dia dah start pegang WW.. berapa ribu duit dia dah habis beli gold agaknye ye ? hahaha

antara kenangan2 yang ada untuk server kali ini..


WW - Pemain terbesar - Wira - Penyerang - Pembela

46 Kampung kesemuanya - hasil usaha sendiri

sempat dpt 2 Medal saja - Penyerang - Pembela

Deff WW Bulma

First hammer (kiri) - Second Hammer (kanan)







Akhirnya habis juga server ni.. Ingatkan server nie akan di panjangkan sehingga raya.. tapi jangkaannye salah..

hahahahaha... so mungkin ini adalah terakhir kalinya bermain utk speed server.. tapi kalau ada orang racun untuk main lagi dan lagi.. mungkin la juga main kot.. tak pasti.. kena tahan gak nafsu utk main travian nie... hahahaha

secara peribadinya.. aku memang sayang sangat dengan team EC a.k.a Pangait.. Bagi aku team nie adalah yang terbaik.. sepanjang server nie kami bermain bersama sama.. sakit sama sama.. senang sama sama.. serang sama  sama,, membela sama sama.. percaya sama sama... harapan supaya team nie takkan hilang.. hehehe.. mungkin lepas nie kita leh plan jelajah di server speed luar plak.. kekekeke..

id : telur.axa
pass : senrose
link : http://tx3.travian.com.my










p/s : mohon jgn bukak id aku.. noob ja.. hahaha.. : ))

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails