Saturday, June 15, 2013

Bye bye sem 2

Alhamdulillah tepat jam 5.30 petang pada 13 haribulan Jun 2013.. habis la sudah paper aku.. di mulakan dengan paper Ethnic Relation dan di akhiri dengan paper Numerical Method..

semester kali nie aku amik 14 jam kredit.. hahaha.. bagi budak engineering 14 nie boleh di katakan banyak.. tapi kalau aku tengok member2 aku budak2 bio. diorang punya jam kredit lagi kaw.. dalam 20 - 25 jam kredit... hahaha.. apa yang diorang belajar pon tak tau la banyak macam tue...

bagi kita orang paper final kalau melebih 4 memang dah paras bahaya.. haha.. inikan pula budak2 bio yang paper final sampai 7-9 paper.. macam mana ye diorg study..? hahaha


apa2 pon buku untuk sem nie dah kita tutup.. Usaha sudah.. Ikhtiar sudah.. sekarang tinggal TAWAKAL dan BERDOA banyak2 moga2 result keluar nanti kita dapat gempak belake.. hehe.. insyaAllah semua dapat result gempak2.. mungkin sekarang Allah gagalkan kita supaya kita belajar apakah erti kegagalan..


kepada rakan2 yang belum habis tue teruskan perjuangan.. hehe.. jangan jeles sangat dekat kawan2 yang dah balik.. usung beg besar2.. bawa balik barang bagai.. aku pon pernah mengalami perasaan jeles yang teramat sangat pada sem 1 dulu.. ak antara orang yang paling lambat balik.. member2 dah balik 10 hari awal daripada aku.. sedih gila dalam hati.. hahahaha.. apa kan daya sapa suruh amik paper last2.. padan muka.. haha.. bukan bertambah fokus.. tapi bertambah hilang fokus... kekekeke..

so have fun with your holiday for 3 month.. daaaa ^____^

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails