Sunday, April 7, 2013

Soul Garden


Hye semua...
Hari nie seharian makan di Soul Garden.. haaa.. korang pernah dengar ke nama restaurant nie ? Hehe.. ee pon baru first time juga dengar actually.. wakakaka..

oke apa yang bestnye makan di sini.. haaa.. makanan di sini semua kita boleh makan.. atau dengan kata lain all you can eat.. eat untill your stomach boom.. haha.. untuk yang kuat makan macam saya harus cuba...

antara yang ada di sini ialah ikan , ketam , udang , ayam , daging kambing , daging lembu dan sotong yang nie untuk grill.. selain tu juga ada fish ball , fillet crab , bebola daging dan lain lain lagi untuk steam boat..

kat situ kita boleh masak dua dalam satu.. haha.. leh masak steam boat dan grill dalam masa yang sama.. kira waktu kita makan tue kita masak sekali la macam dalam cerita korea.. :P

Soul garden nie di buka pukul 11.30 pagi. sebab time tue waktu orang makan lunch kan ? hehe.. so datang je korg terus bayar duit untuk makan.. Harga sorg makan untuk org dewasa dalam RM 30 kalau budak budak plak dalam RM 20...

murah juga kan untuk orang yang kuat makan nie.. haha.. yang bestnye.. kita boleh makan selama mana kita nak makan.. naaaa... so leh makan slow slow.. kalau lunch time 11.30 - 4.00 petang then dia tukar plak dinner set.. 4.01 - 9.30 malam.. so ada banyak masa kan nak makan... hehe

selain itu juga.. bukan sahaja ada grill dan steam boat.. di sediakan juga nasi goreng , mee goreng , telur , ayam , nudge , buah buahan , cendol pon ada , ais krim , dan air boleh refill.. hahahaha.. banyak sangat weyh korang pon tak tau nak makan apa bila ada kat sana... haha..

korang kena try cuba makan yee..
datang lah ke Jaya Jusco @ Kinta City di tingkat dua area karaoke dekat dengan popular..
MUST TRY... hehe
daaaa~




No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails