Monday, April 8, 2013

BoongaStudio

Assalamualaikum

Sejak dua menjak nie ee dah jadi gila dengan shopping online.. Haha.. boleh di katakan telah sampai di tahap paling kritikal arghhhh !@#$%^^&.. macam mana ye nak elakkan daripada pekara nie ekk ? oh tidakk !! kalau macam sentiasa maka abis la duit belanje.. huhu..

bese la klu lelaki nak shopping online apa je ? mesti la baju.. takde benda lain.. kalau tak baju mesti gadjet.. antara dua la.. haha.. tapi gadjet nie ee tak berminat sangat takut juga kan gadjet yang di beli tak okey dan sebagainya , so tak pernah cuba lagi.. hehe.. perfer lagi beli barang mahal mahal nie kita berjumpa dengan tuan dia terus.. itu lagi ohsem !! :P

So tadi ee ada sebab pasal baju online.. hehe.. kedai online apakah ?
ini dia kedainye Boonga Art Shoes..

Pertama kali nak beli baju online kat Boonga nie rasa kurang percaya gak.. mana la tau bila dah dapat baju tetiba fail plak ke.. haha.. paham paham ler awok nie kan besar sikit.. hehe.. 


kali pertama ee beli baju daripada Boonga baju JomSolat.. Design baju nie boleh tahan unik.. lain la daripada lain kan... lepas tue harga untuk baju JomSolat nie tak mahal sangat.. dalam RM 20 + RM 10 untuk postage... kira orang mampu membeli kan ?

baju kedua yang ee beli ialah baju Unite Palestine.. Design baju nie ala ala indie sikit.. kira unik gak la baju dia.. haha.. yang nie pon harga sama mcm JomSolat dalam RM 20 + RM 10 untuk postage... 

saiz baju yang terdapat di Boonga nie daripada S - XXXL .. Actually bukan senang nak cari online shop yang ada jual sampai saiz besar tue sebenarnya.. haha.. Lagi pon mereka nie mesra pelanggan dan mudah untuk membeli.. Itu yang membuatkan rasa lagi senang untuk berurusan.. 

untuk maklumat lanjut boleh klik di sini - website - twitter - facebook -


p/s : jangan lupa mencuba ye.. hehe ^_^

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails