Saturday, February 16, 2013

Sem

aku curi daripada UMP Troll

Hai kawan kawan...

hehehehe.. nampak permainan di situ.. sebulan tak update bukan takde benda nak cerita ada memang ada tapi malas sangat nak menaip jari jemari.. sibuk bermain game + muvie aje.. hahaha.. so pagi nie ada masa sikit amik masa untuk update...
Curi UMP troll lagi

Jadi lah update kejap pon jadi la kan.. hehehe.. 18 Feb akan start sem 2.. kejap je sem 1 dah meninggalkan EE.. OMG Allahuakbar !! Tak sangka masa pantas berlalu tapi waktu still sama.. So sem 1 biarkan berlalu menjadi teladan untuk di perbaiki dalam sem 2 nie.. Berkat semua dapat lagi Allah berikan EE sambung belajar lagi.. Alhamdulillah...

ada antara member2 yang kecewa + sedih + bengang semua ada.. tapi EE nak kasi 1 je pesanan.. ingatlah bahawa Allah ada bersama hambaNya dalam apa apa waktu.. mengadu domba kepadaNya bukan kepada manusia... Chewahhh kau.nie.Poyo.Je..

So hari nie akan balik ke Universiti.. Doakan EE selamat sampai yee... EE akhiri post kali nie dengan video yang mungkin menjadi penaik semangat kepada kita pada masa akan datang...


MatLufti pon malas tapi dia boleh berjaya.. Hehe.. Jom kita pandang cabaran utk sem 2 nie..






Terasa lapar nak makan.. mak dah masak tue.. heE~

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails