Wednesday, January 30, 2013

Gumiho


Ya sekarang nie adalah waktu cuti sem bagi aku... *dulu nak cuti lama inilah masanya* nak abiskan muvie muvie yang di sedut dekat Sharing ump dan sedut daripada kawan kawan aku sendiri... haha... hampir penuh weyh hard disk..



so antara banyak banyak cerita aku tengok cerita yang rasa nak tgk je.. cerita yang lain tue maybe aku nak wat simpanan peribadi.. *bnyk sgt doe rasa nak muntah tgk* Antara cerita yang aku dah abiskan ialah My Girlfriend is Gumiho.. ada yang dah tengok cerita nie ? hihi.. bagi ee cerita nie best juga la *nampak ego dia*

cerita nie berkisahkan tentang seorang musang jadian yang mempunyai 9 ekor... telah di kurung di dalam lukisan selama 500 tahun dan akhirnya di lepaskan oleh Dae Woong.. pada waktu Dae Woong nak lepaskan diri daripada musang ini dia telah terjatuh dripada bukit hingga menyebabkan cedera teruk.. akibat daripada itu Gumiho ( musang ) bantu untuk selamatkan Dae Woong dengan memberi bead *mcm benda sakti yang leh recover org*.. Sejak daripada tue Gumiho ikut Dae Woong.. sepanjang cerita nie ada la kisah sedih , gembira , cute , best la gak *sekali lagi ego*


wahhhhh wat sinopsis sendiri.. hahaha.. ee wat sinopsis tak abis lagi nie.. kalau korg nak tau baik korg tengok sendiri cerita nie.. tak rugi la.. hahaha... lagi pun cerita nie takde la pening2 sangat nak tengok.. pelakon pon tak ramai sangat.. dan konflik takde la memboringkan.. *macam cerita drama indon balik balik sama je*

total ada 16 episdeo semua..
link : http://www.epdrama.com/drama/my-girlfriend-is-a-gumiho/


waaaaa antara lagu paling best bila dah dengan banyak banyak kali...
ak layan korean drama je tapi ak tak layan kpop.. haha ^_^

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails