Monday, October 15, 2012

TC

Assalamualaikum...

So korang nampakkan tajuknya ialah TC.. bukanlah bermaksud take care , took care , dan lain lain.. TC nie salah satu nama tempat di pahang.. itu nama singkatan je.. haha~ nama panjangnye ialah Teluk Cempedak..

- ini la teluk cempedak -

kiranya dekat kuantan nie kalau nak pergi mane mane je mesti orang nak pi Teluk Cempedak.. especially orang yang bercouple dan suka berenang.. maybe sebab tempat dia strategi dan membangun..

- semua tak sabar nak mandi tapi tak bawak pakaian mandian.. LOL -

firstly nak puji la TC nie memang cantik.. permandangan dia dan pantai totally bersih.. *memang nampak ada orang yang menjaga pantai nie* walaupon TC nie kecik tapi ada macam macam restoran antaranya KFC , MCD , Pizza Hut , oldtown , dan lain2..

- bersihkan pasir dia penuh tapak kaki kitaorg.. HAHA -

kira sesiapa yang datang sini jangan risau pasal makanan.. tapi kena risau pasal duit la.. hehe~ sini juga kalau malam akan ada bazar.. ada jual macam macam.. antaranya baju bola *member EE memborang baju bola dalam takde duit* , pakaian , cenderahati , makanan kering2 dan lain lain lagi..

- muka2 budak 4 flat nie :) -

waktu kami pergi tue tak prepare apa pon.. sebab ingatkan nak pergi megamall untuk enjoy2 je.. pergi TC pon tanpa bercadang apa2.. hahaha.. so takde la aksi mandi manda...

maybe lain kali akan datang lagi ke TC untuk tenangkan fikiran setelah berhempas pulas study.. chewahhhh.. haha~


khas untuk tatapan umum..
- sesiapa nak cari calon suami nie la dia leh komen kat bawah.. haha -

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails