Saturday, August 18, 2012

Selamat Hari Raya : )


Assalamualaikum dan Salam AidilFitri...

oke nie la post ramadan yang tak seberapa daripada EE nie... first of all , bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya EE dapat menjalani ibadah puasa sebulan ini dengan jayanya tanpa sebarang masalah.. *mksdnya saya puasa full* hehe~ Rezeki yang Allah berikan mencukupi dan EE tak mintak lebih pun..

EE berharap ramadan kali nie kita dapat berhijrah paling kurang daripada sekecil kecil kejahatan kepada sekecil kecil kebaikkan... Semoga ramadan akan datang kita dapat berjumpa lagi...

di hari mulia ini EE ingin memohon sepuluh jari *takkan ada lebih plak >.<* ingin memohon ampun dan maaf sepanjang EE menjadi seorang blogger yang sentiasa menulis nie ada mengutuk ke , melimparkan ayat2 kesat ke , memfitnah ke , memberi info salah ke , dan lain lain lagi... sebab EE pon manusia yang sering melakukan kesalahan...

maybe EE tak nampak kesalah EE korang pembaca la yang dapat membetulkan diri ini... So puasa wajib dah habis.. sekarang kita kejar plak puasa sunat plak yee... He!He!He! Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.. Ikhlas daripada hati ini..

p/s : ada yang nak kasi duit raya ? tak cukup untuk berbelanja beli barang untuk masuk U nanti la.. He!He!He!

2 comments:

  1. perghhh bro aim melawat blog nie.. macam tak percaya saje.. :P

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails