Saturday, August 18, 2012

Kad Raya

Assalamualaikum...

Kad raya pada waktu nie semakin di lupakan.. di gantikan dengan mesej raya dan mesej di facebook sahaja... haha.. tetapi tahun nie EE ada dapat kad raya lagi.. special daripada Ustazah Pilihan Fizah...

so al kisahnya macam nie...



suatu hari UP Fizah post di facebooknye nak kasi kad raya.. haha~ so dengan tak segan silunya EE pon kasi la alamat... tidak mengharapkan lebih pon.. paham2 la orang dah popular semestinya busy nak hantar kad raya lagi kan ? hehe~

so tetiba abam posmen datang rumah kasi sampul kad raya...

jangan percaya alamat tue dah di edti :P
berdobar dobar jantung sapa la yang hantar agaknye kad raya nie.. ye la selalunya tak pernah pon dapat kad raya nie.. selain daripada kad raya kedai cermin mata dan lain lain... *padahal dah terlupa pasal bagi alamat haritue* hohoho...

signature tue yang mahal wei.. haha
apa - apa pon terima kasih kepada UP Fizah sebab menghantarkan kad raya kepada rakan rakan facebook anda.. walaupon anda cakap simple janji ikhlas daripada hati sudah cukup bermakna...

Semoga ramadan kali nie bermakna untuk kita semua...

p/s : special post untuk raya malam karang baru EE update kay.. :P selamat berbuka untuk kali terakhir di bulan ramadan tahun nie.. 

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails