Wednesday, August 1, 2012

Bro Framestone Contest berdialog

Assalamualaikum..

EE tak tau la sempat atau tak sebenarnya nak join contest nie.. sebab kalau ikotkan tarikh hari nie 1 Ogos tarikh last untuk join contest nie... so apa apa pon kita just buat benda nie suka2 sementara takde keje nie..

hasilnya seperti kat bawah nie..

klik untuk lihat dalam keadaan yang besar untuk di lihat
ini lah rupanya dan hasilnya.. habis jahanam gambar nie orang dok edit2 dialog.. haha~ apa pon gambar nie mmg sweet dengan mat saja yang sentiasa comel.. hihi~

so kalau korang nak jenguk2 blog abam framestone nie boleh la klik pada nama FrameStone..  : D

apa2 pon enjoy perah otak kejap je wat benda nie.. hahaha~

.
.
.

credit to Cik Reena Tan

2 comments:

  1. tidak kepastian gambor itu diterima atau tidak.. haha~

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails