Wednesday, May 30, 2012

Bersyukur kepada ilahi


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ/Salam sejahtera

so semalam ee menjalani hari hari seperti biasa macam bese.. haha~ pepagi dh bangun utk siap2 pergi keje.. lol~ org cakap kalau bangun pagi tue murah rezeki so kena la bangun pagi walaupon tido lambat kan ?  ngeeE~ 
semalam org dok sibuk check result diorg kat internet.. ye la kan result matrik dah keluar.. haha~ 

Utusan daripada EE..
tahniah ee ucapkan kepada member2 ee di Matrik Gopeng Hagen tue... tahniah buat korg yang dpt pointer tinggi tinggi tue.. Tahniah gak kepada rakan sekerja aku Wani dapat 3 pointer ke atas.. untung la dpt 3 pointer.. bersyukur sebab ko dpt gak.. Ammar ( member sekerja aku ) ko pon congratz gak itu usaha ko so hargai... Ika ( minah herbalife ) tahniah sebab dapat 4 flat then wat2 berlakon tak caya.. ketuk kepala baru tau.. haha~ congrat kat korg semua kepada budak2 kelas aku f3t17 dan budak kuliah F3... :)


oke la.. ee just nak igtkan aje... walau macam mana kita dapat result teruk atau bagus first of all kita bersyukur dengan apa yang kita dapat... walaupon teruk kita bersyukur gak.. maybe ada la yang tak betul.. usaha tak cukup.. atau takde rezeki kan nak dapat pointer tinggi ? takpe.. maybe Allah dah aturkan rezeki kita kat tempat lain di Uni or mana2...  : )

so post kali nie khas ditujukan kepada member2 matrik je.. haha~ nak wish congratz kat korg.. kiranya usaha korg selama 1 tahun ( padahal tak smpai setahun pon dalam 9 bulan je ) tue membuahkan hasil.. so kita berdoa plak untuk dapat masok Uni lepas nie.. korg mesti dpt masok punya... 

ee doakan yang terbaik utk korg yee...

# btw hari nie penat dok berdiri sakit pinggang dah macam org tua la.. adoiyai.. haha~ jgn ada yang komen tanya result ee berapa yee.. : )
# btw jgn lupa utk ubah UPU korg ye.. : ) 

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails