Tuesday, May 29, 2012

Oh Result !!


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ/Salam sejahtera

Hari nie 28 haribulan dalam masa beberapa minit lagi akan melangkah ke 29 haribulan.. hahahaha~ takutnya woit..

Apa yang ada ngan tarikh ???
Oke la semua apa yang ada ngan tarikh nie ? hehe~ mesti semua budak matrik tengah kecut perutkan ? menunggu result matrik.. oh demm terasa mcm jantung nak gugur... terasa macam tak nak keluar rumah esk.. arggghhhh~ semua ada lor...


Surat or internet ???
Sebenarnya.. dua dua pon boleh... surat dia akan kasi gak.. tapi rasanya lambat sikit baru smpai.. abg abg posmen tue busy sikit nak hantar surat2 nie... prefer korg check guna internet coz skrg org mmg pakai internet... tpi ak tau masalah sistem malaysia nie mcm hampeh sikit... so kalau ada yang tak dpt nak tengok result esk tue jgn maki hamun kat facebook yee.. harap bersabar (:

Macam mana nak check ikot internet ???
Senang je.. korg just pergi kat website nie http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/keputusan_exam/
tapi ada peringatan korg boleh check result selepas pukul 10 pagi.. hahaha~ mne tau ada org excited sgt pukul 12 tgh malam dh check kan ? :)

By sms mcm mne ???
Sms pon ada gak.. mcm bese utk memudahkan nak check result nie... korg just  SMS : MOE MAK I/C num hantar ke 15888

senangkan ? mudah ? haha~ oke la gudluck kepada semua member2 aku yang akan dapat result esk termasuk ee sendiri.. EE doakan result korg semua gempak2.. : )
.
.
.
# btw ee pon cuak gak nak check result nie.. tunggu UPU je la mcm nie.. hehe~ : )

2 comments:

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails