Thursday, May 31, 2012

Lebam sampai makan


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ/Salam sejahtera
 
Semalam 31 May dah.. rasa kejap je kan ? dah tinggalkan bulan may dan nak masok bulan Jun.. haha~ pejam celik pejam celik nanti masok plak bulan Julai.. sedar sedar nanti dah raya.. haha~ Adoiyai.. rasa tak sabar2 nak puasa nie.. tak tau kenapa.. tapi hati cakap... cepat la datang puaasa...
 
 
 
Disebabkan semalam kitaorang buat sale yang banyak hingga menyebabkan boss kita org ( abg fahmi ) daripada demam jadi sihat walafiat terus.. haha~ hebat tak ? haha~ hebat tak hebat gak la.. itu la kuasa tuhan kalau nak kasi sihat kejap je.. kalau nak kasi sakit pon kejap gak... haha~
 
Semalam kitaorang makan kat restoran berdekatan ngan Lost World of Tambun.. tak tau apa nama restoran tue actually.. hehe~ kita orang makan steamboat smpai lebam.. nie semua sebab Izzul nak makan... haha~ Makanan di order semalam memang banyak wei.. Steamboat.. then makan nasi lagi sorg satu pinggan boss belanja meyh...
 
 
murah hati boss... moga2 bisness pon murah yee.. Amin~~ walaupon keje penat balik lambat tapi best keje.. tak sama la macam tempat lain... nak cari tempat yang macam nie pon agk susah la.. sebab kitaorang dekat je ngan boss.. sentiasa berjumpa ngan boss.. itu yang buat best tue.. hehe~
 
Last2 bila dah abis makan balik rumah apa lagi tido la.. hehe~ : )
 
# mood semalam kenyang skrg dh lapar balik sebab dah pagi 

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails