Tuesday, March 20, 2012

20.3.2012 ~ Vanila ke Coklat ?

Assalamualaikum semua.. Post nie just nak cerita yang ee dah pon tengok cerita Vanila Coklat.. Pada asalnya mmg tak pernah terfikir dalam rangka otak otak nie untuk menonton cerita tue.. tapi akibat daripada budak kmpk yang taksub dan syok sangat tengok cerita tue ee pon try la tengok cerita tue.. dan akhirnya terjebak sekali tengok cerita tue.. haha~

Overall about tis story best la gak.. haha~ walaupon ada part akhir tue membuatkan ee bengang sikit sebab kebodohan ayah zarah tue.. tapi nasib ending dia berakhir dengan happy ending.. kalau tak rasa nak pukul je pengarah dan penulis skrip cerita tue.. kekekeke~ apa pon mmg best.. lakonan izara dan amir tue mmg mantap.. tak nmpk langsung yang mereka nie adalah pelakon baru.. takde la kayu sangat bagi ee..

so ee just nak share ngan korg korg yang belum tengok lagi cerita Vanila coklat tue boleh la pergi ke blog nie...

Klik sini untuk tonton cerita Vanila Coklat :D

Klik sini untuk download semua lagu dalam cerita Vanila Coklat :D

kalau nak lagi bagos baik korg download aje video daripada IDM.. hehe~ tak rugi pon download tue...

Okelah ee nak tido dlu.. just nak share benda nie sebelum tido yeee.... jangan lupa lepas baca post nie tinggalkan komen anda dekat sini yeee...

4 comments:

  1. haha, xsangka lelaki pun tgok.
    kita yg perempuan pun x tgok :P
    jgn cakap aiman kamil pun layan dah. muahahahha

    ReplyDelete
  2. Salam pekenalan .. umi singgah dan follow :)hihi nakalnya ma ni ..ade ke nak pukul pengarah tu hahaha .. just kidding ..

    umi lom pernah tengok ..pas ni nak usha la citer ni :)

    ReplyDelete
  3. jumi : hahaha~ bese la.. tension belajar so kita layan aja cerita cerita macam nie.. kekekE~ tension la sgt belajonyee :P

    ReplyDelete
  4. umi : haha.. thanks gak umi follow blog ee nie.. haha.. pengarah dia jahat dan patut di pukul.. haha.. umi kena tengok cerita nie best.. dan tak rugi.. :D

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails