Tuesday, March 6, 2012

6.3.2012~Terus godam

hai semua.. apa habaq ? hehe~ hari nie korg ada baca surat khabar kosmo tak ? hehe~ klu takde ee nak cerita sikit apa yang ada dalam surat khabar kosmo tu.. hehe~

yaa itu lah dia artikel tentang pengodam pengodam atau nama baik dia pencinta pencinta IT di malaysia yang telah berjaya menjatuhkan beberapa website yang ingin mengadakan aktiviti membakar al quran.. mereka berjaya menDOWNkan 4 website (itu yang kita tau dan jelas kelihatan) yang kita tak tau ada banyak rasanya la.. seperti yang dibaca dalam artikel nie mereka menggunakan kaedah DDOS untuk menDOWNkan sesuatu website..


harapan ee agar para hackers2 nie boleh menjatuhkan lagi web web yang semakin banyak menentang ISLAM.. memang banyak sekali web2 yang mengutuk ISLAM , Allah S.W.T dan juga nabi yang kita sayangi iaitu Nabi Muhammad S.A.W

p/s : sapa cakap hackers semua jahat ? lect ee cakap hacker dan org2 programming nie kebanyakkannya org yang mempunya ilmu agama yang tinggi gak.. :D

2 comments:

  1. lah yeke? ada pulak website jahat gitu. kita bako je~

    ReplyDelete
  2. betul tue kita bako aje deme tue.. haha~

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails