Sunday, March 25, 2012

Nokia Lumia

Semalam hari sabtu.. so berjalan jalanlah ee merayau rayau di jaya jusco keseorangan.. sedey sedey.. haha~ tapi tak pe enjoy gak jalan sesorang.. pada mulanya la... then member member pon datang laa... oke oke.. so semalam pergi melihat kedai Sony dan Nokia.. saje je jadi pemantau nak beli pon takde duit.. hehe~ just tengok benda benda baru keluaran produk terkenal tue..

So semalam terjumpa model nokia baru.. iaitu nokia Lumia.. sekali nampak macam cikai aje.. sama je bentuk dan design dengan handphone2 lain.. bentuk dia segi empat memanjang.. warna Lumia semalam warna merah faberet kaler gitu.. haha~

pink doe haha~

So dekat kedai nie just ada 2 jenis nokia lumia je.. dekat kl ee tak tau la plak.. rasanya ada 3 jenis kot.. sebab nokia lumia nie memang betul betul keluaran terbaru daripada nokia.. dia nak setanding dengan android daripada samsung... mana boleh kalah maaaa... hahaha~ Nokia Lumia 800 dan Nokia Lumia 710..


harga bagi Nokia Lumia RM1650 manakala nokia Lumia 710 RM999..semalam ee ada try gak nampak smooth je takde la lagg sangat.. hehe~ so apa tunggu lagi kita survey dlu sebelum benda nie nanti jadi basi.. haha~

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails