Thursday, January 5, 2012

4.1.2012 ~ Ustaz Azhar Idrus

 Assalamualaikum....

Seperti yang tertera di tajuk post nie... haha~ Nama ustaz azhar idrus atau dikenali sebagai UAI semakin lama semakin famous skrg... nama UAI melonjak naik pada tahun lepas klu tak salah ee dan nama UAI melonjak naik lagi selepas program countdown bersama UAI dan Zizan...

apa yang ee dengar cerita penonton yang dijangka hadir pada program itu hanya berapa ribu orang saje.. tapi apa yang mengejutkan lebih daripada 40 ribu orang dtg untuk menyaksikan secara live UAI dan Zizan di Shah Alam.. bagi ee ini satu pekara yang baik kepada generasi muda kerana program countdown di raikan dengan input2 yang baik dan berilmuan...


lagi pon UAI nie mmg best la... bak kata orang terbaik daripd ladang susu segar.. ye la bukan senang nk tarik anak muda zaman skrg utk dengar majlis ilmu nie... melainkan klu penceramahnya orang yang terkenal.. ee suka dengan cara pendekatan yang digunakan oleh UAI kepada penonton.. dengan lawak UAI dan zizan yang menjadi pada waktu tue menyebabkan penonton tak kering gusi dan tak boring... bukan senang nak buat mcm tue tau... hehe~


so ee nak share sikit antara video2 yang menarik bagi yang tak dpt ikot serta mcm ee juga daaa.. huhu~

p/s : seriesly ustaz nie sangat la best...
kalau korang nak tengok video lagi clear dan cantik pergi ke sini YouTube Annamir

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails