Monday, January 2, 2012

2.1.2012~Maharaja Lawak Mega

Assalamualaikum dan selamat pagi semua kepada pembaca di AK.. hehe~ oke la hari nie ee update blog untuk menceritakan tentang Maharaja Lawak Mega... ee mengetahui bahawa ramai yang tak menonton maharaja lawak mega nie.. salah satu sebabnye kena subscribe astro warna... haha... ye la.. klu nk subscribe tue kena pakai duit lagi meh.. so tunggu je la org upload kat youtube... haha~


semalam baru saja selesai download episode akhir maharaja lawak mega.. dan seriesly mmg tak rugi klu ee katakan untuk menonton... lawak yang dilakukan oleh kumpulan malaysia iaitu OSBON dan BOBOI begitu menjadi... hehe~ seperti yg kita tahu OSBON salah satu dripd pelawak veteren.. tpi still menyengat juga lawak dia....

Apa pon ee nk mengucapkan tahniah kepada OSBON kerana menjuarai maharajalawak mega nie... dan yang memenangi tempat kedua ialah BOBOI... apa pon lawak pada malam tue mmg best la.. hehe~ akhir kata baik korg tgk maharajalawak mega nie.. korg boleh tgk di youtube.. gambo dia clear.. hehe~ byee~

p/s : kalau nak tgk part2 lain di youtube.. tengok di Guatvutube channel or klik sini

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails