Wednesday, January 18, 2012

18.1.2012 ~ Wajarkah chatbox ?

Assalamualaikum..

Apa kabar kepada semua pembaca ? hehe~ oke la nie adalah post ke 100 untuk pengetahuan korg yee... tak sangka dah post ke 100 padahal blog nie ee buat since dripd ee form 3 (kalau tak salah) baru skrg cukup 100... nampak sangat tak selalu update.. hehe~ bukan tak nak update but terlalu busy dengan belajar dan life sendiri..

post kali nie nak cerita pasal chatbox... hurmm bila dipikir2kan kembali tentang chatbox nie.. rasa macam dah tak wajar plak setiap blog ada chatbox... sebab sekarang nie terlampau banyak sangat orang gunakan chatbox untuk sebarkan link2 promote letak phishing dan lain lain lagi..

so ee rasa chatbox makin tak wajar untuk diletakkan so official ee akan delete semua chatbox di blog2 ee... haha.. so korg jgn terkejut plak lepas nie takde chatbox.. korg still lagi boleh komen di post ee... itukan lagi molek.. senang ee nk trace korg ada blog or tidakkan ? hehe~

so post kali nk cakap pasal tue aje... :P
kepada yang sambut Chinese New Year.. Happy CNY yee... so lepas nie cuti seminggu then exam...
doakan ee exam dpt pointer tinggi utk mid sem... ^_^

7 comments:

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails