Sunday, January 1, 2012

1.1.2012 ~ New year

Assalamualaikum kepada semua pembaca di AK.. haha... sudah begitu lama ee tak update blog nie.. rasa tidak selesa klu takde post untuk tahun barukan..? bukan senang nk tunggu tarikh 1 hb januari untuk post nie... klu di mintak patah balik pon takkan dpt.. alamatnye kena tunggu tahun akan datang..

So mesti korg ada yang pasang hajatkan ? mcm mne dengan hajat lepas lepas..? adakah tercapai ? atau terkubur mcm tue je ? hehe~ mcm ee sendiri tak pasang hajat pon... setiap tahun mcm bese je... no hajat hajat nie... but this year ada la sedikit hajat... hajat utk study yang terbaik untuk last sem nie di matrik.. bukan senang der nk dpt pointer elok kat matrik nie melainkan jadi gila buku je.. hehe~

SO apa pon ee harap hajat korg untuk tahun nie tercapai yee.. bukak buku baru... tahun baru... baju baru.. awek/pakwe baru.. semua baru.. hahahaa~ Semoga korg ceria ceria dan happy happy di tahun baru...

akhir kata...
selamat tinggal 2011
selamat datang 2012
selamat menunggu 2013 ^_^

7 comments:

  1. selamat tahun baru juga jumi..
    lama tak nmpk kat fb..?
    bila nk activate balik kat fb ?

    ReplyDelete
  2. haha,
    nanti2 la ery.
    xpentingpun fb tu :)

    ReplyDelete
  3. sue : selamat tahun baru juga :)

    Jumi : hahaha.. mmg tak penting.. tpi sekurg2nya leh contact2 kan ? dh lama tak berchatting ngan jumi.. ^_^

    ReplyDelete
  4. haha,
    kontak? chatting?
    ada jugak yg cakap camtu kan?
    igt xde siapa nak chatting dgn kita.
    haha. dahulukan spm dulu la ye

    ReplyDelete
  5. jumi : hehee~ padan ler.. spm yeee... apa pon ak wish gudluck utk ko k.. hehe~

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails