Friday, November 18, 2011

kembali ke kmpk..


Assalamualaikum...

18/11/2011
atas tue tarikh hari nie... hehe~ so hari nie mau balik kmpk daaa.. penjam celik pejam celik.. sedar tak sedar... ee dah abiskan masa dua minggu cuti.. tak tau la buat apa... hahaha~ itu yang pelik tue.. tau tau dah kena balik kmpk.. terasa macam tak cukup cuti pon ada...


so kenapa ee balik jumaat bukan ahad ? ye la selalunya balik hari ahadkan.. tapi hari nie balik jumaat... hehe~ ini semua sebab penangan MUET yang akan di ambil pada esok hari... So kepada semua rakan2 yang mengambil Muet esok Gudluck to your guys... hehe~ speaking hari tue dah la hancur sebab main tukar2 group member...

takpe pekara yang lepas jangan di kenang kay... So nak ucapkan kepada rakan2 yang balik hari nie.. have a safety journey (betul ke ayat nie) dan selamat datang kembali ke kolej masing2 yeee.... lepas nie kita struggle untuk sem 2... dan tak lupa juga tahniah kepada kmpk kerana menjadi naib johan kakom yeee... bukan senang nak jadi naib johan kan... hehe~

p/s : doakan result pspm ee dan member2 serta kmpk adalah yang terbaik tahun nie... ^_^

2 comments:

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails