Saturday, November 12, 2011

Ada apa dengan tarikh

Assalamualaikum...
setelah lama tidak berblogging hampir2 terlupa dengan id serta password blog nie... muahahahaa~ :P oke ee sebenarnya nak tuliskan post tentang hari semalam... so semalam hari apa ? semalam hari jumaat je bro... so korg pergi sembhyang jumaat tak ? hehe~ ee just nak ceritakn tentang tarikh semalam je.. 11.11.11 tarikh yang menyebabkan trending di facebook dan twitter... huhu~

apa la yang lebihnya pada tarikh tersebut yee ?
Ianya hanyalah sekadar tarikh bese... takde apa yang special bagi ee.. berbanding dengan tarikh islam.. takde plak org nk ckp tarikh islam pasal benda mcm nie ekk..? haha~ so jgn la terlampau taksub dengan tarikh2 yg comel comel nie.. :P

ini ee ada screenshort daripada ustaz lagi tue... hehe~ :P kita lihat apa jawapannye...


so fikir2kn dan selamat beramal.. chewah... :P

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails