Sunday, June 5, 2011

Gambit terbaik


Assalamualaikum....

Post nie nak cerita pasal pelakon yang sedang melonjak naik yeee... kalau perasaan makin ramai org like page dia... dan makin bnyk page dia bila di search kat facebook...
https://www.facebook.com/gambitsaifullah
dan skrg pon bnyk page haters haters dia.. hehe
https://www.facebook.com/pages/Haters-Gambit-Saifullah/213978838633969

https://www.facebook.com/pages/Diharap-Gambit-Saifullah-memohon-maaf-dan-bertaubat-kepada-Allah/215482415150404

https://www.facebook.com/pages/Kami-Bantah-Video-Klip-Arahan-Gambit-Saifullah/205820979459507


semua ini berlaku akibat daripada tulisan dia sendiri.... huhu~ perlukah mencarut di twitter dengan perkatan asshole dan middle finger ? dia perlu tahu bahawa dia seorg yang public figure... seorg pelakon yang semakin naik... orang memberikan pandangan perlulah menerima dengan cara yang baik...
.

actually apa yang di inginkan oleh semua orang adalah mengenai video clip yang di buat oleh gambit sendiri... boleh dikatakan video yang menaikkan nafsu syahwat... actually EE rasa dia boleh mengubah video tue menjadi lain daripada sekarang... bukan itu caranya nak menunjukkan adegan2 yang menghairahkan...

kita ini orang melayu adat daripada timur.. bukan adat daripada barat... sesekali kita open minded pon mempunya batasan batasan... so harusalah beringat...

benda nie akan berterusan jika :-
1 ) Video clips di DELETE
2 ) Meminta maaf kepada semua orang secara LIVE


kenapa EE cakap macam tue... kerana dia telah menghina semua orang... bukan setakat blogger.... Gambit haruslah bersyukur kerana ramai orang mengambil berat tentang apa yang dilakukan oleh gambit... kita hanya mampu berdoa supaya Gambit sedar diatas sesilapananya... Janganlah terlalu ego dengan pendirian sendiri...

p/s : Gambit minta maaf dengan orang pasti orang maafkan... dan terimalah kutukan dengan seadanya... Egois tue rendah rendahkan... itu je yang perlu gambit ingat... huhu~

Waallahualam..~

2 comments:

  1. memang dah hangat sangat isu ni .



    rasanya tak perlu kot video clip sebegitu kan :)

    ReplyDelete
  2. okeh...1 jer nk ckp...
    si pengarah yg mengarah video tuh bajet dia tuh bagus sgt la tuh...

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails