Sunday, May 29, 2011

Nur Kasih The Movie


 Assalamualaikum....

Sapa yang kat sini dah tengok cerita Nur Kasih the movie ? sila angkat kaki ? hehe~ okelah hari tue EE tengok cerita Nur Kasih the movie midnight punya cerita bersama kak EE dia Taiping Centrel... Harga tiket macam bese RM 10 untuk seorg...

oke EE nk memulakan review cerita.... ( hanya daripada pandangan EE saja )
bukan nak mengutuk atau mengeji tapi untuk memberikan pandangan setelah menonton

okeylah selepas EE menonton cerita Nur Kasih nie... EE ada dapatii bahawa penyusunan cerita nie tidak begitu teratur... huhu~ lebey kurg berputar belit la... sebab waktu EE tgk agak kurg paham sikit... rupa rupanya cerita nie sebenarnya Flashback ke masa lampau selepas si Nur Aminah nie lupa ingatan.... hehe~

Ada org menangis tgk cerita nie ?
Yup mmg betoi ada yang menang bila menonton cerita nie... korg tak caya ? meh EE tunjuk sikit bukit.. hehe~ tpi pada EE rasa tak sedey sgt pon... muka hati EE nie keras mcm batu tpi still ada taman... :P

Daripada awal cerita nie sampailah abis sebenarnya menceritakn tentang percintaan diantara Adam (remy ishak) dan Nur Aminah (Tiz Zaqhiah) itu je... hehe~ tapi bnyk gak kejadian menimpa mereka... antaranya kematian baby dlm kandungan , kehilangan adam didalam ribut , penyakit yang adam dapat dan macam2 lagi...

Nie EE kasi sikit Trailer untuk cerita Nur Kasih The Movie nie..


Nie plak video untuk lagu Nur Kasih The Movie



Secara keseluruhan EE leh kasi 3 bintang daripada 5... hehe~ Just my review lor... kalau anda para pembaca nk share review bersama saya amat dialu alukan di komen post nie... hehe~ Adios~

^_^

4 comments:

  1. akak x nengok pun, takut sentap seminggu..hehe...

    ReplyDelete
  2. hahaha~ kenapa sentap seminggu plak ?

    ReplyDelete
  3. ala... tingin nak p, tp mane nak letak c kecik2 ni. mau jerit dlm pggung klu bawak hehe

    ReplyDelete
  4. hehe~
    bwk je c kecik tue sekali kak... :P

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails