Wednesday, March 23, 2011

23 March 2011 - Please pray for US

pergh setelah lama menunggu sambil membesar apa yang boleh dibesarkan akhirnya hari sudah tiba.. seblum tue ee nak ucapakan Assalamualaikum dan Salam 1 Ummah <--- terikut dengan adik adikku :)


okela just a short post berkenaan dengan hari nie.. Rabu 23 March 2011 tarikh keramat tue bagi ee dan member member batch duapuluhlima pada tahun nie... haha~ tarikh result akan kuar... pasti mereka semua cuak kan ? pasti manusia juga tidak terlepas pandangan dengan perasaan sebegini rupa.. namun apa yang harus dilakukan hanyalah bertawakal kepada ilahi.. berdoa kepada tuhan... (sekarang baru nak berdoa kenapa tak awal tahun lepas tak berdoa - hahaha~ )

oke.. mungkin malam nie semua orang nak tido awal sebab esok nak bangun pagi utk bersiap... ye la semua tak sabar nak amik result ehh!!! nak jumpa member la.. haha~ itula nie didalam hati mereka.. didalam group batch telah dibanjiri dengan dedikasi + kata kata positive diambil daripada pakar motivasi mana pon tak tau... kalau tak pecaya sila tengok pic di bawah ya :)


ops sori korang ee mencapapkan sikit nama korg di blog ee k.. tak pe nnti cepat terkenal :)

kira baik hati juga mereka ingat untuk mendoakan rakan rakan lain supaya turut berjaya... terima kasih kawan.. thanks you very much... tapi paling yang ee tak leh blah bila ada org smpaikan pesanan untuk guru2 yang berada di seratas.. tak pecaya ? tengok pic di bawah lagi :D

haha~ pesanan nie panjang gile.. dan mungkin tak de org smpaikan pesanan.. mana la tau ada plak cikgu seratas yang tersesat membaca entry nie.. sila sampaikan ekk :)

hoho.. so ari nie pegi ke sek bersama rakan2 yang lain.. mungkin ee pegi ngan COMAT , KISHEN , BOB , dan NAIM.. kemana member lain ? pergi bersama family la.. hehe~ walauapapon seriesly mmg cuak.... sblom nak akhirkan post kali nie.. ada satu tweet daripada artis utk calon SPM tahun nie... tengok lagi pic kat bwh ....

yaaa itulah shaheizy_sam di twitternye.. bukan shaizy saja.. ada artis lain lagi.. paknil pon ada cuma lupa nak capture.. hehe~

so gudluck to my friends.. hope you all get great result for spm.. 

bak kata member aku khairul helmi :-
SPM BUKANLAH PENENTU SEGALANYA.. YANG MENENTUKAN BILA KO ADA DI UNIVERSITI.. TAK SEMESTINYA SPM KO BERJAYA UNIVERSITI KO SENANG..

tapi ee berharap dapat result yang terbaik supaya tidak mengecewakan family :( pray for me and my batch k... see you soon.. walaupon awal post cakap update sikit.. tapi dah rasa banyak nie...

semoga ada khabar yang baik pada esok hari :)


p/s: secara tak sengaja kalau tak salah hari nie burfday Lisa Surihani :)

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails