Sunday, March 13, 2011

12 jam

Assalamualaikum : )

Haah kali nie ee nak tulis entri yang bertajuk 12 jam tidak berfesbuking : )

HAHA~ kenapa ee tak berfesbuking selama 12 jam pada  10 March 2011.. sebabnya pada hari itu hujan lebat.. so ee terlupa nak tutup modem... Then tiba tiba satu bunyi dentuman kuat kebOOOm... petir sambar menyambar.. yang peliknye hanya tenet je tak dapat diselamatkan tetapi Astro oke je sbb waktu tue emak ee tengok cerita indon... So terpaksa la menjadi orang bodoh menunggu org TM membaiki keadaan... So hasilnya selama 12 jam tidak online fesbuk...

Jeng Jeng Jeng . . . .

Klik untuk dibesarkan ye jangan segan

Sungguh tidak di percayai baru 12 jam dah ada 26 notification.. terharu sesangat sob sob sob... sblom nie kalau bukak pon mesti tak lebih 5 aje... mungkin sebab bukak selalu laa.. hehe~ lagi pon siap ada income inbox mesej dan member request memang terharu kepada yang sudi add ee jadi friends terima kasih yeee : )

Sampai disini coretan kali ini... Insyallah pada masa akan datang ee keep posting... =)

p/s : terima kasih kepada ax_rock yang igtkan ee untuk update blog.. walaupon dah dekat sebulan dia igtkan ee untuk update blog.. takde mood ler : ( cuak coz result nak kuar dah... ee mohon pembaca doakan terbaik untuk result ee dan semua calon SPM 2010...

2 comments:

  1. Kesian~~ huhu

    lepas ini kena jaga modem sama.=)

    ReplyDelete
  2. betul tue.. kalau dah tengok hari nak ujan tue cepat cepat ler tutup modem... hehe~

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails