Sunday, February 6, 2011

LIKE aje : )

Hye there : )

Apakah punca utama ?

post kali ini bertajuk LIKE aje pastu ada smile.. kenapa..?? itu yang kita tak tau... ada sorang minah nie bertanya kepada ee (korg nak tau nama ke..? ) soalan dia berbunyi macam nie.. Kenapa tak update blog..?? jawapan ee adalah MALAS (simplekan jawapan ee )  kalau ikotkan ee memang la nak update blog setiap hari setiap masa.. tetapi terlalu la busy.. busy dengan apa itu yang kita tak tau...: ) okey semua chill.. HAHA~


post kali ini ada kaitan dengan FACEBOOK... hehe~ buat pertama kalinya selepas beberapa kali tertunda hajat untuk membuat page sendiri di fesbuk.. tepat pukul 12.30 malam ee membuat satu page untuk -Ma StOrY- sebenarnya cadangan untuk membuat page nie dah lama bermain dalam fikiran... cuma asyik tertangguh dan hari nie ee meluangkan sedikit masa untuk membuat page...

sambil2 nak buat page tue ee pikirkan pelbagai nama yang sesuai untuk page tue.. macam2 nama kuar kat dalam kepala otak nie... EE blogs.. AKU medai.. BLOG aku.. dan banyak lagi.. tapi setelah bermuhasabah diri selamat 10 minit mencari idea ee mengambil keputusan untuk menggunakan nama -Ma StOrY- hehe~ kenapa ee guna nama tue ee pon tak tau.. macam best je...

so untuk memeriahkan lagi dan menambah bilangan follower ee telah meletakkan bagde atau widget page fesbuk ee kat blog akukertas nie.buat masa nie ada dua org je yang sudi LIKE page nie.. terima kasi sesangat kepada acikx dan shak... secara rasminya page nie dah jadi official page untuk semua blog ee.. insyallah ee akan sentiasa update pada masa akan datang untuk berkongsi serta meracau2 dalam post... xD dan diharapkan pembaca sentiasa support ee yaa...

bye dan gud nite sleep tide  : )

p/s : kalau sudi LIKE yee.. hehe~ tiada paksaan seperti agama islam...

2 comments:

  1. terima kasih danisha... datang lagi ekk nanti...:D

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails