Sunday, February 6, 2011

Contest FeWeTT idol

Hallo.. =)

hehe~ hari ini ee berposting lagi.. harap2 tak de la yang jemu.. post kali nie ee nak memperkenalkan tentang satu pertandingan... pertandingan ini bukan seperti pertandingan2 lain... kebanyakkan org membuat pertandingan posting menarik , gambar menarik dan bermacam2 lagi.. dan kali nie ee nak memperkenalkan pertandingan menyanyi plak...


ini merupakan suatu berita gembira bagi kaki karaoke yang ada sekarang ini.. TIADA YURAN dikenakan.. mereka membuat pertandingan ini suka suka dan ada hadiah akan di berikan.. hehe~ tak kira la sore sedap atau tidak.. janji boleh nyanyi.. sore aku pon bukan sedap didengari sgt macam katak panggil hujan je...

so apa tunggu lagi.. jom jom sama sama join FeWeTT idol musim kedua anjuran daripada FeWeTT forum... hehe~ salah satu forum yang ee rajin lepak.. kalau korg berminat reg sekali... kalau korg ada pertanyaan boleh la bersembang2 atau bertanya di chatbox fewett kami atau korg boleh berhubung bersama DJ TT@evoX , DJ nielo dan DJ Rock (just korg bermesra dengan org di chatbox malam lagi ramai ) atau boleh tinggalkan pesanan di post ini ye...=) selamat berNYANYI...

p/s : isu terbaru REVOLUSI Mesir adalah agenda daripada AS adakah korg percaya atau tak..? terpulang yee... selamat beramal =)

4 comments:

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails