Saturday, December 25, 2010

079 . Tahniah

hari nie aku ada bukak email.. then ak terperasaan email daripada dr Zulkarimah... tajuk dia mcm best... korg nak tau apa tajuk dia..? hehe.. takde tajuk lar itu sbb aku kata best... wat org tertanya tanya... rupanya dr zulkarimah hantar ucapan tahniah dekat bdk2 batch 27 yang amik result 23 hb ari tue...

mungkin dah terlambat untuk ak ucapkan tahniah kat mereka... but ak nak gak ucapkan tahniah... congratz too all pmr candidates 2010 sebab korg dah mengharumkan nama SERATAS... walaupon tahun nie hnya 52 dapat 8A dan 6 org dapat 7A sebab depa nie non muslim... dan peratus korg ialah 64%.. mungkin pengetua berasa bangga dengan pencapaian korg.. tapi kalau ikot gred SPM 64 blom capai target A- so mission utk tahun nie gagal lagi...

mungkin lepas nie pengetua harus wat percaturan yang lain daripada lain... SO tahniah kepada yang berjaya... untuk pengetahuan korg PMR bukanlah penentu segalanya... SPM adalah yang paling penting... gagal sekali bukan bermakna gagal untuk selama2nya... SPM penentu kepada kerjaya korg...

7 comments:

  1. hahah, mnyak songeh punyer orang~, HAHAH, taun dpan ak lak,.

    ReplyDelete
  2. yaya~
    tahun depan ko kne lebih struggle...:D

    ReplyDelete
  3. Leelee : tak ramai mcm selalu... mungkin sebab calon sikit...:D

    ReplyDelete
  4. Budak zaman skrg mmg ramai yg bijak² kan :)

    ReplyDelete
  5. waaa... ee berbangga redbloodsnow kasi komen kat sini..

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails