Sunday, August 29, 2010

PIKOM PC FAIR 2010

hahahaha... akhirnya hajat aku untuk datang ke PIKOM PC FAIR tercapai dan terlaksana... pada 27-29 haribulan ogos telah diadakan PIKOM PC FAIR berdekatan dengan bazar ramadhan di Stadium Indera Mulia.... Orang ramai telah datang beramai2 seawal 9 pagi untuk mendapatkan promosi dan barangan percuma serta mendapatkan barangan komputer dengan kadar yang rendah... antara booth2 yang ada ialah KASPERSKY,TRENDMICRO,AVIRA,HP,CANON,SAMSUNG,SANDISK,KINGSTON,MAXIS,CELCOM,DIGI dan banyak lagi... kalau nak senarai pun tak cukup satu post... hahahaha.... sungguh bnyak yee....

- ini lah kamera SAMSUNG tue warna PINK -


- testing power dulu sebel0m beli -


apa yang aku amat tertarik disini ialah dengan barangan berjenama SAMSUNG.... Merupakan sebuah kamera yang mempunyai ciri2 2 skrin... satu dihadapan dan di tempat bese lar... Kira skrin untuk tangkap gambo sendiri... kamera jenis mcm nie hanya terdapat di SAMSUNG sahaja... jenama lain mcm CANON,NIKON,OLYMPUS,LINUX,RICOH dan lain tak de dan belum kluar lagi... hahahaha... sungguh SMART... rugi kalau tak pegi... sekadar cuci2 mata pon boleh... harga bagi kamera tersebut ialah RM650+RM50 untuk dapat bateri lbih...

senang sahaja cash and carry... Wahahahahaa... melabuh gak duit... janji dpt nampak hasil dan duit tak habis beli benda tak beerfaedah... sekurang2nya jadi harta.... Sape lagi nak majukan ekonomi negara kalau bukan kita.... Sama2 kita renungkan.....



p/s: bagi pembaca yang berada
di area IPOH atau Perak...
Meh pakat2 dtg ke PIKOM PC FAIR...
tak rugi punya...



Status: sungguh seronok kerana
dapat beli gak MP3 sendiri akhirnya...

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails