Friday, January 22, 2010

sibuk

terasa sangat lama dah tak update blog nie... kesian ekk... tuan di pon dah tak berapa peduli dekat blog nie... hahahaha... bukan apa sibuk bro nak studi utk spm lar... kadang2 leh lar on9... dan update blog nie... hee~

bnyk gak lar yang aku dah lalui setelah nak masuk sebulan bersekolah di seratas tahun nie.... sedar tak sedar nie dah tahun akhir... hahaha... dah nak spm rupanya.... hee~ aku dibekalkan dengan begitu bnyk homework setiap hari... sungguh tak sangka... dengan nak menguruskan badan lagi... banyak betul urusan sekarang nie... tambahan pulak skrg dah boleh balik dua minggu sekali... sbb kerajaan tak cukup nak menanggung makan... ape daa....

kalu nak kata kegawatan ekonomi tak nampak sgt pon... hee~ apa leh buat... dah kerajaan keluarkan pernyataan mcm tue... kita sebagai pelajar ikot jer... tapi dua minggu sekali leh tusyen kat umah... panggil hometutor... huuu bukan senang tue nak panggil hometutor.... tambahan pulak mahal gile... apa pon semua sbb SPM...

ari merentas desa dan hari sukan dah nak dekat... jadi skrg nie sibuk2 nak training merentas desa ngan ari sukan... mula lar kaki jadi sakit2... kesian kat aku... tapi nak wat mcm mana.... kat nak jadi kurus... mesti lar kne wat... hee~

itu lar aktiviti aku sepanjang hari... sibuk je memangjang... kalu kat umah tak pula mcm tue... wakakakakakka....

sekian adios... bertemu lagi di lain post yer....

4 comments:

  1. normal la uh azree..
    form5 agak buzy even kdg2 xnmpk buzy!
    tapi jadi form5 la best..
    hargai mase yg ade..
    nnty rindu skolah!
    ;)

    *hey dak spm! gudlark!* >,<

    ReplyDelete
  2. singgah sini jap..
    ha...yer...study lajin2 ea..
    (o_______________o)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini jap to drop my link....Sukses for you!
    Dropping my best link to you !!
    Amarah Krisdayanti mp3 download - film the god babe - Proton Emas - Download Mp3 Gratis

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails