Thursday, December 31, 2009

tahun baru

hari adalah 31 hb disember... dalam masa beberapa jam lagi kita akan masuk ke tahun baru... jadi korg semua mesti ada hajatkan... ada cuma nak wat sedikit post je... tak lar panjang sangat.... sedar tak sedar dah dua tahun aku bukak akukertas nie... tapi post die tak lar banyak sgt... baru je 50 post...ish.. kalu aku nak flash back balik... benda2 yang berlaku untuk tahun nie banyak doe...

kenangan untuk tahun nie banyak lar sesangatnya.... daripada awal tahun hingga lar sekarang... fuh macam2 kesusahan yang aku lalui... bukan senang nak hidup berdikari nie... bagi sesiapa yang tau okey lar... bagi korang yang jenis anak emak nie... haaha memang susah... tapi insyaallah aku bukan anak emak okey...

jadi azam aku tahun nie akan aku continue untuk tahun depan... sebab apa...? sebab azam aku nie masih tak tercapai... mungkin tahun depan tercapai... korang doa2 kan lar yer.... aku tak de benda nak cerita nie...

3hb aku dah nak masok sekolah... dah nak spm tahun depan doakan aku dapat 10A je pon cukup... kalu tambah 1 belakang die lagi lar cukup... wahahahahhaa... mungkin aku dah takkan nak update2 blog nie lagi... bukan tinggalkan terus untuk bersawang... tetapi jarang2 yer...


jadi aku sebagai admin akukertas ingin mengucapkan selamat tahun baru... pasang hajat yer... jangan lupa untuk melakukan yang lebih terbaek pada masa akan datang...
selamat tahun baru dan selamat bercuti... ada lagi 2 hari... enjoy lar korg sepuas puasnya... hahahahahaha... bubye... salam..

2 comments:

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails