Wednesday, December 9, 2009

Selamat berjaya

pada hari ini azree bangun awal maksudnya bukan seperti biasa lar... bukan apa sebab kesangapan untuk bermain game travian yang membuak-buak... haaa~

tapi bukan ini yang azree ingin cerita.... pada malam semalam emak ade mendapat panggilan daripada mak cik jah (bukan nama sebenar) menyatakan bahawa ada seorang suami kepada seorang perempuan kenalan emak meninggal semalam... akibat daripada jatuh bas... tapi ini juga bukan yang azree nak cerita....

azree nak cerita pasal spm.... nak ucapkan selamat berjaya kepada semua calon spm sains teknikal kat SM Sains Raja Tun Azlan Shah untuk last paper esok... dan kepada semua calon sains tulen korang lega lar sebab dah abis paper... leh outing tiap2 hari... tak yah nak pikir... kesian kat bdk teknikal... semoga korang berjaya...

p/s: sebenarnya azree tak de idea...
tapi azree nak buat post je...
post perenggan 1 & 2 hanya nak mencari publisiti~

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails