Tuesday, December 29, 2009

Kisah avatar dan aku

~avatar~


avatar... semua orang kata cerita avatar best... sampai khai pon ade tulis kat twitter die yang cerita avatar nie best... sampai die bagi 6 bintang daripada 5....

jadi aku pon mengambil keputusan untuk menonton avatar... hee~ tak sia-sia lar penantian selama 2 jam 45 minit duduk kat dalam panggung... rasa punggung pon dah nak terbakar... rasa nak terkencing pon ade sejuk sangat... rasa nak nangis pon ada sebab sedih... rasa nak ketawa pon ade sebab ade org jatuh dalam panggung... ye lar... dalam panggung gelap... tak nampak anak tangga mmg lar jatuh...

aku mcm bese lar... duduk di sit paling belakang sekali... baru best nak tgk... aku tgk org penuh sampai kebawah... padahal dah masok seminggu dah cerita avatar nie... tapi tetap ramai org nak tgk... dah lar tiket mahal nak mampus... walauapa pon sebab avatar beli juga tiket... mmg ramai lar katakan... series tak tipu...

cerita avatar nie mmg complete lar... semua ada... kekeluarga,perkauman,peradaban,alam sekitar,perhubungan dan macam2 lag lar... ada sedih dan ada kelakar... pengambaran pulak...
perghh mmg best lar... tak de cacat cela langsung... mmg nampak real muka avatar tue.. siap ada ekor lagi... mmg avatar nie da best film yg aku penah tgk abad nie... aku bagi 10 bintang lar... otak pengarah titanic nie mmg bergeliga... komputer grafik ponb bagus... kamera angle perfect...


ish.. sape tak tgk mmg rugi lar... jadi buat sesiapa yang ade peluang masa untuk tgk pegi lar tgk...
tak rugi tgk cerita nie.... berbaloi baloi... aku menyeru kepada semua tgk cerita AVATAR nie... dan aku kasi 10 bintang... sebab best sgt2....

2 comments:

  1. hai...
    yup,avatar mmg bez...berbaloi-baloi...
    sy pn dh g tgk...lg nmpk real coz sy g tgk yg 3D pnye...mhl giler(RM18)...tp nsb pakwe banje,ok la 2...hikss...
    10/10 jgk sy bg...besh sgt...

    kenkorg yg xtgk g,g cpt tgk...berbaloi-baloi...

    ReplyDelete
  2. itu lar...
    mula2 nak tgk 3d...
    tak cukup bajet... hee~

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails