Wednesday, December 23, 2009

Contest Aku dan .....

-klik kalu nak tau pasal contest nie-

Okey first sekali mungkin agak terlambat untuk aku menyertai contest ini sebab tarikh die dah nak tutup pon... dah dekat bebeno... esok tarikh tutup... mohon diterima ya...

jadik kenapa aku pilih gambo diatas... sbb aku ade reason tersendiri... aku dan dia... siapakah dia..? cun sangat ke dia..? istimewa sangat ke dia...?

itu yang kita tak tau...

okey lar aku nak cerita sikit... tapi korang mesti dengar... nie budak pompuan... yang kat belakang tue... nama die siti nur izreen... (insyallah ejaan betul) budak nie dengan keluarga aku dah lama sungguh... sejak daripada die kecil lagi... sampai lar sekarang... dulu budak nie tok die duduk disebelah rumah aku... tapi beberapa tahun lepas tok die duduk tempat lain atas sebab sebab tertentu... waktu die kecik dulu mak aku jaga... kira mak aku mcm babysitter die lar... 24h berkepit je... sampai aku pon jeles.... sehingga lar skrg.... kami besar bersama sama.... tapi aku tua dua tahun umo... kira aku mcm abang kepada die lar... kalu nak diungkitkan balik kisah lama memang banyak kenangan... main target seliper, aci kejar, police entry, zero point, badminton, skipping dan banyak lagi lar... kalu aku senarai pon tak akan abis... so itu je aku nak bagi tau...

benda yang paling aku gembira waktu kecik2 dulu... sbb nak wat semua benda orang takkan marah... ye lar sebab kecik lagi... waa~ teringin nak jadi budak kecik yang comel mcm dulu dulu...

p/s: sape-sape nak join contest nie, sempat lagi lar kawan... meh lar join... tarikh tutup pada 24 hb disember jam 11.59p.m... korg ada masa 24 jam lagi daripada sekarang... selamat menyertai yer...

3 comments:

  1. hai...sy dh amek pix k...
    thanx join contest...
    anyway,gudluck...

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails