Wednesday, November 25, 2009

Travian game online

azree nak mintak maaf kat korang...
sbb ape??
sbb azree dah lama tak update blog..
bukan tak nak update tapi tak de masa..
sibuk ngan xam dan bermacam2 lagi function...
heeee~
so kita bukak buku baru ekk...


~ gambar hiasa je ~


sekarang nie ada waktu cutie sekolah...
jadi azree duduk umah dan tak tau nk wat apa2...
nak amik tusyen tak de kawan ngan transport..
azree ade gak wat keje sek...
kerja sekolah punya lar melambak...
bertimbun2 maklum lar dah nak spm tahun depan...
hak~
kena sedar drpd hanoymoon nie...
tahun depan dah nk amik xam...

dah tak leh bnyk maen lepas nie...
mungkin pasni azree nk cancel semua account lar...
myspace, friendster, tagged, hi5, dan facebook...
tutup pasal cerita ini...

-------------------------------------------------------------------------------------------

~ nie main menu travian ~


sebenarnya azree nk cerita pasal
game online yang selalu azree main...
iaitu game travian...
mungkin seblom nie korg pernah nampak game nie di iklan mane2 blog...
tapi korg penah cube maen tak...
kalu korg tau mesti best punya...
azree main pon sbb ade org yg ajar...
iaitu abang wangiwan...(abg ipar) hee~ promote sikit
setelah berbulan2 main game nie...
baru hari nie azree paham cara utk bermaian...
kalu maen asyik kne serang jer...
naik tension kalu mcm nie...


~ ini plak die punya tanaman yang perlu dikembangkan ~


game nie mcm membina satu kampung...
kalu kita pandai kita akan dapat membina satu empayar besar...
kalu pandai, kalu tak jd org yg kne serang jer lar...
mcm azree... hak~
korg boleh memilih 3 jenis kaum...
iaitu kaum rom, gaul, dan teuton...
drpd kaum ini korg akan membina kampung...
sambil itu korg juga boleh berkomunikasi dengan pemain lain...
korg juga boleh membina kumpulan atau geng sendiri...

kalu korg nk tau lebih lanjut...
korang kne lar try maen game nie...
hak~
best dan tak rugi kalu korg nk cube...
jadi azree ucapkan selamat mencuba bagi sesiapa yang nk cuba...
kalu nk cuba..klik link di bawah
Travian-Permainan Online
Align Center

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails