Monday, March 16, 2009

Jason Mraz(MMU)


bertemu kembali selepas seminggu tidak di updatekan oleh tuan punya blog ini....hahaha....dah hampir bersawang dan dipenuhi dengan pelbagai jenis serangga perosak jadik kiter kena vacuum balik dan semburlar reset... hahahaha.... so sebenarnyer, bkn tak nak update blog tapi tgh mencari idea supaya korang seronok membaca di blog nie... jadi kali nie akukertas nak tonjolkan sebuah video yang dibuat oleh seorg pelajar daripada Multimedai University nie...
Video nie bertajuk IM YOURS... Video nie lebih kurg mcm MTV lar tapi kualiti dier sgt bagus... mereka membuat video nie bukan bertujuaan saja2 tapi utk penyertaan memenangi tiket free ke konsert Jason Mraz... Hasilnya mereka berjaya mendapat dua tiket ke konsert Jason Mraz tue...
hasil koloborasi beberapa org student MMU nie telah berjaya menghasilkan sebuah video dedikasi kepada Jason Mraz dengan bajet kosong sahaja.... akukertas begitu kagum dengan pengarah video ini kerana grafik kameranya yang begitu mengagumkan... warna serta jalan cerita yang begitu menarik menyebabkan video ini bertambah best.... menurut lagi, video ini juga diadakan dlam masa yang singkat...
sedikit sinopsi bagi video ini....


"video nie menceritakan tentang seorg lelaki berkaca mata yang suka bermain gitar(jason mraz) sy masih mencari gadis pilihan nya.... lalu ia mendaftar sebagai pengguna facebook(jason mraz) dan bertemu dengan seorg wanita berkaca mata yang suka bermain dengan kucing(colby).... lalu mereka mengadakan perjumpaan bersama... akhirnya hapi ending...."

p/s:walaupun bajet tak der... tapi kualiti dier tetap no satu... main kamera serta lakonan memang bagus...






2 comments:

  1. POwer r...Mne ko cri r....troskan....

    ReplyDelete
  2. ader lar aku cari kat pasaar malam....:D
    hahahah~~

    ReplyDelete

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails