Monday, March 30, 2009

SBLOM TIDO Update blog.....

dah nak dekat berminggu2 tak update blog...
dah mcm rumah haunted dah nie... nak kena bersih nie...
maklum lar ader bnyk keje...
huhuhuhuhu..
pada 28hb adalah VOTE EARTH....
agak enjoy gak lar...
dalam kegelapan+sejuk+hujan+xde caya...
huhuhuhuu...
rasa pelik plak...
bagi mengisi kekosongan dalam masa sejam nak tutup lampu tue...
kiter org ader wat tayangan...
cuba korg teka cerita aper?]
........
tak yah teka lar...
buang masa dan kapasiti otak jer...
lebih baek korg pikir pasal study...
malam tue igt nak pasang ceriter antu...
alik2 tak jadi...
kecewa sungguh...
bdk pompuan suruh tukar ceriter...
jadi kiter org tgk ceriter
LOS AND FAUN....
agak best gak ceriter tue....
tak boring...
sangat kelakar sampai dah tak leh gelak dah....
sampai tak terasa dah hampir sejam earth hour tue....
perghhhhh....
utk memastikan pelajar tak wat keje lain sewaktu earth hour(padam lampu)
pihak MPP (Majlis Perwakilan Pelajar) berganding bahu (first time) ngan pihak BADAR bagi memastikan semua pelajar tak melakukan pekara yg x sepaptutnya seperti.....
MEROKOK
COUPLE
FLY(TERBANG)
KECURIAN
KEROGOLAN(xde dlam senarai lagi lar..)
DAN SEBAGAINYA

tapi malam tue...
tak dpt dibayangkan lar...
hujan dier...
giler lebat...
kilat perghhhh sampai leh menerangi bumi seratas tau...
nasib tak der kamera video kalu tak leh bagi korg tgk...
hahahahahaha....
tapi kalu fikir aper manfaatnyer kiter aderkan EARTH HOUR NIE...
kalu dibuat survey..
ramai rakyat Malaysia tak tahu mengenai EARTH HOUR nier...

special thanks to MEOR because cari cerite utk bdk seratas...
huhuhuhu...
MEOR berjasa amat besor...

bnyk gak kejayaan sekolah yg telah dirangkul pada awal tahun nie...
seperti pertandingan debat peringakan zon utara sbp...
aku bangga giler coz kawan aku ABDUL RAHMAN(G-Man) masuk bertanding...
selain itu gak(mcm karangan plak) sekolah dah menghantar wakil ke pertandingan karnival bahas BI...
dimana tak dpt dikenal pasti....
bnyk gak lar pertandingan yg diadakan...
BOLA TAMPAR-BOLA BALING-SOFT BALL(esok baru lawan...)
diucapkan semoga berjaya kepada pasukan SOFTBALL seratas yg akan berlawan pada esok hari dengan
diKETUAI:Saudara Husain
PENGURUS Saudara Amirul Shazmie.
dan yang paling special diberikan kat COMAT...
walaup0n dier tak dtg latihan tapi gie lawak gak..
wah sungguh hebat(syafiq kata ekk...)
sampai disini saja coretan kali nie...
huhuhuhu...
kita akan teriskan pada masa akan dtg...
lagi satu..diharapkan zuhdi dan rashid tak beraduh lagi lepas nie ekk...
berbaek lar sesama umat nabi muhamad....

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails