Sunday, September 14, 2008

lagu raya


nie leh dikatakan dah nak dekat raya.... ramai yang dah order baju raye.... kalu pegi jalan jalan kat maner2 supermarket mesti ada lagu raya.... sekarang ramai yang tengah sibuk cari lagu raya.... aku selalu gak tg bdk bdk form 2 sekolah aku cari lagu raya.... nie sebab aku sayang kat korang aku nak tlg korang.... kat sini ade lar beberaper lagu raya untuk korang yang dah sangap sangat nak raya....


kalu korang nak download lagu klik jer kat tajuk lagu ekkk.....

4U2C - Bergema Takbir
Amy Mastura - Bersama Di Hari Raya
Amy Mastura - Setahun Sekali
Jamal Abdillah & Saleem - Lambaian Aidil Fitri
Jamal Abdillah - Salam Aidilfitri
Jay Jay - Gurindam Di Pagi Raya
Nurul - Rindu Syahdu Di Hari Raya
Raihan & Manbai - Harapan Ramadhan
Raihan - Lebaran Ini
Ramli Sarip - Ramadhan
Sharifah Aini - Hari Yang Mulia
Sharifah Aini - Minal Aidil Wa Faizin
Sharifah Aini - Nostalgia Aidilfitri
Slam - Suasana Hari Raya
Sudirman - Selamat Hari Raya
A Ramlie - Suara Takbir
A Romzi - Selamat Hari Raya
Ahmad Jais - Dari Jauh Kupohon Maaf
Al Jawaher - Selamat Hari Raya
Efa Rizan - Lebaran
Al Mizan - Selamat Berhari Raya
Ideal Sisters - Hari Raya Hari Bahagia
Noor Kumalasari - Pulang Di Hari Raya
P Ramlee - Suara Takbir
Rafeah Buang Bila Takbir Bergema
Uji Rashid Seloka Hari Raya

....semoga memenuhi kehendak anda....

No comments:

Post a Comment

-Ma StOrY-

Related Posts with Thumbnails